Produkty pro výrobci zeleně (6)

Káva Ngera

Káva Ngera

Objevte dokonalost s naším kávou Ngera Grade AA, perlou mezi rwandkými kávami. Pěstováno s péčí v úrodných horách Rwandy, toto káva nabízí výjimečnou čistotu a rafinovanou eleganci. Káva Ngera okouzluje chuťové pohárky svým rafinovaným a vyváženým chuťovým profilem. Jemné tóny tropického ovoce, květin a karamelu harmonicky tančí v každém doušku, což poskytuje vynikající chuťový zážitek. Grade AA představuje dokonalost mezi rwandkými kávami, zaručující vysokou kvalitu a šálek s vzácnou jemností. Zrna vybraná pro tento stupeň patří mezi nejlepší ze své sklizně, což zajišťuje nezapomenutelný kávový zážitek. Druh: Arabica Nadmořská výška: 1520 m až 1670 m Aromata: Červené ovoce, třtinový cukr Region: Huye
Cébette

Cébette

Cébette je známá svou lahodnou chutí, která se hodí jak do letních salátů, tak do chutných teplých pokrmů, a vyznačuje se výraznou chutí a vůní. Cébette je často zaměňována s jarní cibulkou, přestože se jedná o velmi odlišnou variantu. Tato rostlina se totiž odlišuje svým nedovyvinutým bulbem, které má podlouhlý tvar, až se zaměňuje se svým stonkem. Nakonec je tato rostlina jedlá na jaře, v létě a na podzim (od května do října).
Okra

Okra

Variété: Gombo zelený Origine: Gombo pochází z Afriky, ale dnes se pěstuje v mnoha teplých oblastech po celém světě. Naše gombo je pěstováno v Senegalu. Description: Gombo je zelená, podlouhlá a cylindrická zelenina s viskózní texturou a mírně sladkou chutí. Často se používá jako ingredience v pokrmech africké, asijské a karibské kuchyně.
Oregano

Oregano

Oregano je rostlina s výraznou chutí, která se velmi často používá v italské kuchyni. Je nezbytnou součástí přípravy dobré pizzy a skvěle se kombinuje s dalšími čerstvými bylinkami, jako je bazalka nebo tymián, pro dochucení rajčatových omáček. Pokud je vybráno čerstvé, jeho chuť je jemnější a příjemně doplní delikátní ryby z Středomoří.
Meduňka

Meduňka

Meduňka je rostlina s citronovou vůní, jejíž listy mají super schopnost! Když se třou o štípnutí hmyzem, zmírňují jeho účinky. Meduňka se používá pro své uklidňující a relaxační vlastnosti v nálevu nebo ve vaně. V kuchyni meduňka jemně ochucuje drůbež a bílé maso. V cukrařině dodává lahodnou chuť dezertům, krémům a flanům.
Máta

Máta

Máta je lahodná aromatická rostlina, která voní pokrmům ve všech kuchyních světa: salátům, koktejlům, limonádám nebo ovocným šťávám, horkým nebo studeným polévkám, čajům, zmrzlinám… Je také jednou z nejpoužívanějších léčivých rostlin pro své antiseptické, analgetické, stimulující a astringentní vlastnosti. Použití máty je nekonečné a kytice máty umožňuje zejména: - ochutit vinaigrette - ochutit vodu na vaření zeleniny a brambor na páře - aromatizovat máslo - ochutit pečivo ve spojení s čokoládou - aromatizovat kostky ledu - připravit inhalaci proti kašli nebo nachlazení - ochutit vodu do koupele - odpuzovat hmyz ze zahrady a parazity domácích zvířat